31 Jan 2018

Februar er i år en måned full av aktiviteter!

0 Comment

Det begynner med med OL som starter 9. februar, vinterferie og fortsetter den 14. februar med alle hjerters dag eller Valentinsdag som den også blir kalt. Skikken, som oppstod på slutten av 1500-tallet, kommer sannsynligvis av den folkelige troen på at fuglene begynner å pare seg på denne dagen. Det er også mulig at det dreier seg om en overlevering av de romerske Lupercaliafestlighetene. Valentinsdag feires i angloamerikanske kulturer, i Frankrike og i senere år også i Skandinavia. Dagen er en feiring av kjærlighet og romantikk, og de som har noen de er ekstra glad i feirer gjerne sammen. Mange synes Valentinsdag har blitt mer ”butikkenes dag” enn en dag for feiring av kjærligheten, men det er fortsatt kun ti prosent av norske menn som planlegger å kjøpe blomster til Valentinsdagen. Planlegger du OL foran tv´n og pizzadiett, kommer tre tips for å unngå å bli del i skilsmissestatistikken for 2018.

1. Ta med din kjære på en god gammeldags date.

2. Blomster trenger ingen forklaring, det fungerer!

3.: Å lage god mat til noen du er glad i er romantisk.

Lykke til og heia Norge!

Comments

comments

[topp]