31 Jul 2017

Sensommer og høst er en fin tid i fjellet med klar luft og en eksplosjon av farger, som alle slåss om å fange vår oppmerksomhet. Bær og sopp modnes, og høsten var jo tradisjonelt den tid på året da man sanket inn det som naturen hadde å tilby for å fylle forrådet før vinteren. Tross opplevelsen av urørt natur er vår dal rustet til å ta imot besøkende, og opplevelser finnes det for alle – alt fra fjellvandring til Fjellrokken. Med tanke på fjellvandring, kanskje et lite tips på grunnlag av egne efaringer kan være på sin plass; Vil du slippe gnagsår er tørre og rene føtter viktig. Bytt strømper ofte. Bruk gnagsårplaster på utsatte steder i forebyggende hensikt. Ikke vanlig plaster, de løsner og krøller seg. Doble strømper, en tynn glatt strømpe innerst og en tykkere utenpå. Om det likevel blir ei blemme hjelper gnagsårplaster. God tur 🙂
Om ikke så lenge banker mørket på og vinteren står for døra, som et siste langt åndedrag tar vi sjansen på ennå en gang å oppleve høsten – ren og fri fra sin fremtidige hvite drakt.
Pass på å hvile ut i lugn & ro.
Velkommen till fjells!

Comments

comments

[topp]