07 Jun 2017

Til deg som har etablert en stor affeksjonsverdi i din “døgnet- rundt-bruk” av lue. I følge legestanden risikerer du nå et betydelig større problem enn uforstående og ikke så trendige medmennesker.

Jeg snakker om din hodebunn, som helt plutselig har begynt å leve sitt eget merkelige liv. Den uskrevne, men totalt umoderne, regelen om å ta av seg hodeplagg når man er innendørs, har slått tilbake.

Luer og annet stenger naturligvis huden din inne. Kanskje syns du det er deilig eller fint, kanskje har den blitt en livsnødvendig accessoar i din vel gjennomtenkte klesstil, kanskje forsterker den din personlighet eller kanskje bare den skjuler ”a bad hair day” – ditt hår derimot trives dårlig. Du slipper ikke inn nok syre til din hodebunn og du begynner etterhvert å flasse. Den kan også tørke ut, om du er riktig uheldig.

Hipsterkalotten har alltid vært et valg av stil og uttrykk i stedet for et funksjonelt valg, i hvert fall for alle som har benyttet hodeplagg av andre årsaker enn å skjule en begynnende flint. Våg å la din hodebunn få puste fritt og ha en trivelig sommer 🙂

Comments

comments

[topp]