05 Apr 2017

Etter en mild vinter er den her; årstiden som får alt til å fødes på ny. Solen som varmer og duften av grillmat. Når døgnets lyse timer blir ere fremkaller dette en intensiv dopaminkick i de este av oss. Det har med belønning og lystfølelser å gjøre.
Vi kjenner oss mer energiske og mottakelige for nye inntrykk. Vi har blitt våryre igjen og det nnes statistikk på at samlivsbrudd og skilsmisser øker, men det får andre skrive om…
I dalen er det bar mark, sildrende bekker og vårblomster langs veien, men snøen ligger fortsatt dyp i bakkene. Kulden om nettene gjør sitt til at snøen sikkert ligger langt inn i mai. Her nyter vi av våren, men kan fortsatt ha snø under skiene. En perfekt kombinasjon og fantastisk luksus.
Nå feirer vi først påske og så bys det opp til avsluttningsfest. Arrangement som samler skientusiaster, stamgjester og lokale til sesongens to siste store fester. Det blir garantert fantastisk stemning og høy partyfaktor når vi runder av skisesongen med konserter i bakken.
Til slutt vil Fjellnytt og jeg takke for sesongen 2016/17 og ønske alle velkommen tilbake til Hallingdal både til sommer og høst, med alle sine fantastiske aktiviteter,
og til neste vintersesong.

Comments

comments

[topp]