06 Mar 2017

Den store belønningen!

0 Comment

Hun er så sta som en 10-åring kan være og veldig tydelig på at skikjøring aldri kommer til å bli aktuelt for henne, ergo kunne vi like gjerne slutte å mase om det. Derfor var overraskelsen stor da Vilda plutselig, med anklagende stemme, spør meg om hvorfor jeg aldri har tatt henne med til skibakken så hun også kan lære seg?
Min spontane reaksjon er -Du har jo aldri villet???
Da jeg et sekund senere har fått samlet meg, fokuserer jeg på budskapet i stedet – i morgen skal vi til bakken!
Samtalen ved middagsbordet avslører at hun har sett en gruppe med blinde skikjørere som lærte å kjøre på ski med en guide. Dette imponerte henne tydeligvis, og var det som gjorde at nysgjerrigheten kk overtaket.
Neste dag i bakken tok min samboer, som er utdannet pedagog, ansvar for den første og viktige opplevelsen.
Takk kjære, du er fantastisk!
Utviklingskurven ble bratt og selvtilliten økte. Etter 22 minutter kjørte Vilda helt uten hjelp. Vi holdt oss i nærheten, men holdt ikke lenger i henne.
Å se et barns glede og utvikling er en av livets store belønninger!

Comments

comments

[topp]