13 Dec 2016

God Jul og Godt Nytt år!

0 Comment

På fjellet er julen alltid hvit og knasende – her får du og din familie en fantastisk fritid.
Juleferien er på mange vis lik den herlige ferien du har på sommeren. Dagene preges av deilig langsomhet, samvær med familie og herlige aktiviteter når lysten er der til dette. På sommeren plukker du ferske bær fra busker og kratt, lager mat av skogens gull og avkjøler deg med et bad i det blå. I julen vil du kose deg med laaaange frokoster, svinge litt i bakken og kose deg i sofaen foran peisen.
Når du føler for det venter fjellets mange muligheter uten- for døra. Dra på tur med hundespann med ivrige hunder, føl fartsvinden på en snøskutertur eller nyt stille stavtak i skisporet. Kjør nypreparert manchester eller ta en tur med truger. Uansett hvordan du velger å bruke dagene, så byr julen i fjellet på fantastiske opplevelser.
Vi ses i 2017, God Jul 🙂

Comments

comments

[topp]