02 Nov 2016

Niclas skriver om vinteren

0 Comment

Noen desimeter snø, minusgrader, så det biter litt i kinnene når man er utendørs, og et litt ”lysere” mørke på kvelden. Lengsel etter vinter, massevis med snø, og framfor alt skikjøring, er stor. Lengsel etter det herlige adrenalinkicket. Det er samme, likt hvert år, som et barn på julaften når det hvite gullet legger seg på bakken.
En del anser at vinteren bare er til besvær. Det er kaldt, man må måke snø, og alt er et eneste mørke. Visst kan jeg være enig, men jeg pleier gi rådet å fokusere på det positive. Å tenke utenfor rammene. Kle deg litt ekstra, se positivt på snømåkingen og gjør det til trening, tenn noen lys.
For meg har vinteren betydd veldig mye fra tidlig alder. Ingemar Stenmark var den store helten, og jeg ville tidlig lære meg å stå på ski. I Skåne, der jeg kommer fra, har vi dessverre aldri vært bortskjemte med snø. Nettopp mangel på snø som liten, pleier å være min unnskyldning da det kommer til min skikjøring 🙂 Nå begynner sesongen/vinteren 2017 nærme seg. Det gjør meg utrolig glad og forventningsfull. Jeg har nemlig bestilt en fantastisk vinter, og jeg håper, tror og vil – det pleier å fungere!

Comments

comments

[topp]