05 Feb 2016

Niclas skriver om badminton

0 Comment

11-2 11-4 11-0 er ikke telefonnummeret til et ukjent land som ingen har hørt om – det er poengene jeg har blitt fornedret med i badminton de siste ukene!

Vi er en gjeng middelaldrende herrer med Ole Brummager og høyt hårfeste som har begynt å spille badminton en gang i uka. Det er både gøy og nyttig – bra trening med andre ord!

En i gjengen, la oss kalle ham Owe, er betydelig bedre enn oss andre – og det er mot han jeg har tapt. At noen er bedre enn meg selv kan jeg leve med, men min vinnerskalle er betydelig større enn min fornuft – på godt og vondt skal sies. Målet ble derfor tidlig klart og min metode noe ukonvensjonell, men ”up to date”. Youtube ble svaret og timer med instruksjonsfilm senere hadde jeg en hyggelig oppfattelse om plassering i banen, bevegelsesmønster, serv- og slagteknikk.

Påfølgende treninger testet jeg ut mine nye kunnskaper, og det fungerte faktisk. Nå var jeg klar og ventet bare på den rette an- ledningen. Plutselig kom det: –Eh, det var lenge siden jeg ydmyket deg, nå er det på tide!!!

11-8 11-7 og helt ferdig! Med svetten rennende kunne jeg og alle andre fornøyd konstatere at jeg hadde nådd målet mitt. Mislykkethet kan senke din selvfølelse. Gjentatt framgang derimot har en fantastisk effekt på vår selvfølelse – og viljen til å pålegge oss selv nye utfordringer.

Så gjør det jo ikke saken dårligere at Owe tydeligvis var distrikts mester i sin ungdom 🙂

Comments

comments

[topp]