11 Jan 2016

Om året som har passert har gått bra ser man fram imot et like bra år styrket av framgangen, og har det gått dårlig så er det en utmerket mulighet til å ta nye tak og snu skuta. Nytt år nye muligheter heter det visst 🙂
Starten på året er også tiden for nyttårsforsetter. Et sikkert tegn er at treningssentrene er fulle av nye mennesker som har lovet seg selv å begynne og trene, det slår aldri feil. Dette konstaterte jeg den eneste gangen jeg var der…
Et annet løfte er og forblir mitt motto ”plystrer man i bilen på vei til jobb en mandags morgen er det rett”.
Året som gikk innebar også en del nye bekjentskaper, som alltid er gøy. Passet samtidig på å ”rydde bort” enkelte og fylle på med noen nye, for meg bedre personer.
Noe jeg kommer til å gjøre mer av er å prioritere koselige stunder med nære venner. Noe jeg kommer til å gjøre mindre av er å egne tid og energi på dem som ikke har fortjent annet enn å ignoreres. Der skal det de nitivt skje en forandring!
Har dere ikke alt gjort det så sett opp mål for 2016, men enda viktigere er det å lage planer for hvordan man skal oppnå disse målene. For som dere trolig alt vet så er ”et mål uten en plan bare en drøm”.
Vi får se om mine nyttårsforsetter og ambisjoner for 2016 holder. Har en del tanker om mitt midjemål selv om uttrykket ”litt feit, men all right” sikkert fungerer et år til…

Comments

comments

[topp]